Kako pronaći DoFollow linkove

Vrednost vašeg linka zavisi od ranga I reputacije stranice sa koje dolazi odnosno relevantnosti I bliskosti teme. Što je veći PR stranice na koju upisujete vaš link I što je sadržaj te stranice relevantniji to je I vaš link jači I bitniji.

O DoFollow linkovima sam pisao u temi off page optimizacija sajta .

DoFollow linkovi su jako bitni u vašoj internet marketing kampanji.
Što više linkova imate na sajtovima visoke reputacije, vaš sajt će se bolje rangirati na google-u .

Evo nekoliko mesta gde možete dobiti free do follow backlinkove :

WordPress
WordPress Je trenutno najkorisnija blog platforma koja postoji . Ovaj CMS sistem se koristi na 14 % od 1.000.000 najvećih web stranica na internetu.
Linkove koje dobijate sa word presa su linkovi visokog kvaliteta I sigurno će vam povećati rangiranje na google-u.

Squidoo.com
Squidoo.com je sajt koji vam omogućuje da kreirate jednu web stranicu , ali morate ga pametno iskoristiti u promotivne svrhe. Bez preteranih linkova da vas google ne bi kaznio.

Blogger.com
Blogger.com je najpoznatija blog platforma . Kreirajte blog, postavite kvalitetan sadrzaj , redovno ga update-ujte I dobićete kvalitetne backlinkove .

Article direktorijumi
Sajtovi kao što su EzineArticles I GoArticles spadaju u najvrednije izvore kvalitetnih backlinkova. Otvorite profil I napišete relevantan , kvalitetan članak .

Blog komentari
Komentarišete tudje blog postove, što prirodnije I menjajte anchorovane ključne reči, da ne bi bili spamovani. O ovome sam već pisao u tekstu off page optimizacija .

Forumi
Učestvovanje u forumima , i komunikacija sa drugim korisnicima. Backlinkovi po forumima nemaju toliku težinu ali se I dalje vrednuju.

Press Releases
Još jedno dobro mesto da zabodete do follow backlink , ovo vam je slično kao pisanje članaka samo što nisu toliko rigorozni uslovi . Ali zato I nemaju toliku vrednost.

Podelite sa prijateljima na facebook-u
This entry was posted in Seo optimizacija. Bookmark the permalink.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>